Prova-på paket för plastbantare!

Produkten är slut i lager :(

Prova-på paket för plastbanta. Paketet innehåller kaffefilter, makeup-pads och tvättlappar. 

- Återanvändbara kaffefilter i tyg, 2 pack. Dom kan användas, sköljas och användas igen. Perfekt för dig som vill byta ut engångsfilter helt, men även till dig som behöver en backup plan för dom gånger man har glömt att köpa engångsfilter. Den här modellen kommer med en ögla, så att den lättare kan hängas upp till tork! Sytt i 100% bomull. Tvättas efter behov på 40 grader, torktumlas ej. Tvätta gärna med ättika.

- Återanvändbara makeup-pads, 8 pack. Mjuka, sköna och perfekta att ta bort sminket med. Använd, tvätta och använd igen! Alla padsen är sydda i dubbla lager av ekologisk bomullstrikå och samtliga tyger är gots-märkta. Mönstret på tygerna varierar i varje paket, då dom sys upp av Rödtotts resttyger. Makeup-padsen är ca 9cm i diameter, så något större än en vanlig bomullsrondell. Tvättas på 40-60 grader, gärna i en egen tvättpåse, torktumlas ej.

- Tvättlappar, 4 pack. Tvättlapparna är tunna och sydda i ett lager ekologisk och gots-märkt bomullstrikå. Perfekta till sminkborttagning eller till egengjorda våtservetter vid blöjbyten. Mönstret på tygerna varierar i varje paket, då dom sys upp av Rödtotts resttyger. Tvättas på 40-60 grader, gärna i egen tvättpåse, torktumlas ej.

Produkterna är designade av Rödtott och producerad lokalt i Sverige.